Alexandra Spînu

Az OTP Advisors számomra több mint egy munkahely! Olyan emberekkel találkozol, akik vágynak a sikerre, és nap mint nap ezért dolgoznak, soha nem adva fel.

Iolanda Ionescu

Megtanultam, mit jelent a versenyszellem, hogyan győzzem le az akadályokat és mit jelent egy család tagjának lenni. Igyekszem mindig aktív maradni, többet tanulni a termékekről.

Ana-Maria Sîntion

Úgy érzem, egy erős csapat tagja vagyok, amely nagyszerű, elkötelezett, felelősségteljes és lelkes személyekből áll. Az ügyféltalálkozók mindig újabb lehetőséget kínálnak a személyes és szakmai fejlődésemre. Számomra nagyon fontos, hogy bizalmon és jóérzésen alapuló, családias kapcsolat alakult ki közöttünk.

Denisa Predescu

Számomra az OTP Advisors családot jelent, egy olyan helyet, ahová szívesen, kedvvel jövök dolgozni. Fiatal, tetterős és elkötelezett közösséget találtam, amellyel együtt fejlődhettem személyes és szakmai téren egyaránt.

Dragoș Casandra

Egy olyan környezetet találtam itt, amely támogatja és elismeri a teljesítményt, az őszinte, tisztességes magatartást, ahol a munkatársak jó eredményeket érhetnek el, valamint az elvárásoknak megfelelő elbánásban részesülnek.

Kristof Kuncser

Nagyon fontos a munkaidő rugalmassága és a juttatások.

Paula Costin

Bárki személyes fejlődésének hatalmas haszon, ha egy ilyen fiatal és dinamikus csapat része lehet!

Oana Șpaiuc

Ne feledd: mindig higgy a lehetőségekben, hiszen valódi sikerré változhatnak!