A honlapon feltüntetett termékek és szolgáltatások kizárólag az OTP Bank Romania S.A.-ra vonatkozóan érvényesek, és annak kizárólagos tulajdonát képezik. Az összes szellemi tulajdonjoggal (beleértve az adatbázisra vonatkozó jogokat is) az OTP Bank Romania S.A. és/vagy az OTP Advisors S.R.L. rendelkezik, a kereskedelmi márkákra, szolgáltatásmárkákra, logókra és a honlapon bemutatott összes egyéb anyagra vonatkozóan is.

Az OTP Advisors S.R.L. minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy minél világosabban és tömörebben mutassa be a honlapon található összes információt. Az OTP Advisors S.R.L. nem felelős semmilyen körülmények között a honlapon szereplő információkhoz kapcsolódó bármilyen gondatlanságért vagy téves megjelenítésért. Az OTP Bank Romania S.A. termékeire vagy szolgáltatásaira vonatkozó bővebb információért felkeresheti az OTP Advisors S.R.L. képviselőit vagy az OTP Bank Romania S.A. fiókjaiban dolgozó munkatársakat, illetve hívhatja a Romtelecom hálózatban ingyenes 0800 88 22 88 telefonszámot (Call Center).

A honlapon bemutatott anyag tartalmának bármilyen formában történő sokszorosítása, terjesztése vagy közlése az OTP Bank Romania S.A. és/ vagy OTP Advisors S.R.L. előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

NA honlapon bemutatott anyag nem minősül határozott szerződéses ajánlatnak, sem termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó adásvételi kínálatnak. A valutaárfolyamok jegyzése, a pénzügyi eszközök értéke, a kínált százalékok és termékek értéke ingadozhat, és/vagy befolyásolhatják őket az országos és/vagy nemzetközi gazdasági változások.

A honlap megjelenésére és tartalmára vonatkozó információk megváltoztatását célzó bármilyen kísérlet, a törvényes tulajdonos – OTP Advisors S.R.L. kivételével, egyoldalú és egyértelmű joggal ruházza fel az OTP Advisors S.R.L. vállalatot arra, hogy felhasználja összes hivatali előjogát, hogy az illetékes igazságügyi szervekhez forduljon a tett büntetése érdekében.

Bárki, aki a www.otpadvisors.ro honlapot megtekinti és személyes jellegű adatot vagy információt szolgáltat, határozottan és egyértelműen beleegyezik abba, hogy az adatokat és információkat piacelemzés végzése vagy direkt marketing műveletek céljából, illetve promóciós anyagok küldése érdekében, személyzetfelvétel, kérések, kérdések és panaszok rendezése céljából felhasználják.