Az OTP Group Magyarország legfontosabb pénzügyi csoportja, romániai vállalatai pedig a következők:

Az OTP Bank Romania Közép- és Kelet-Európa legnagyobb független csoportjának, az OTP Banknak a leányvállalata, integrált önfinanszírozó pénzügyi szolgáltató, vállalati és lakossági területen

Az OTP Leasing Romania IFN S.A. 2007 augusztusában lépett a romániai piacra, gépkocsik, haszongépjárművek és felszerelések lízingjét kínálva.

Az OTP Asset Management S.A.I. S.A. befektetési alapokat kezelő társaság, a 297/2004 sz. vagyonkezelési törvénynek megfelelően minden befektetési alapkezelési tevékenységet végez.

Az OTP Consulting Romania S.R.L. a Romániába irányuló külföldi befektetéseket támogató szolgáltatásokat kínál, valamint az önkormányzatok és KKV-k EU-alapokhoz való hozzáférését és a finanszírozott projektek implementálását támogatja.

Az OTP Factoring létrehozása azt a célt szolgálja, hogy a pénzügyi nehézségek leküzdésében az Ön segítségére legyen, tevékenységi köre a különféle pénzügyi és nem pénzügyi intézetektől engedményezett követelések kezelése.

Az OTP Advisors az OTP Bank hiteltermékeinek közvetlen értékesítésével foglalkozik, fiatal és dinamikus csapata mindig készen áll a gyors és az ügyfél igényeihez igazodó megoldások kidolgozására.

Az Oktatáshoz való jog Alapítvány a középiskolások pénzügyi ismereteinek fejlesztését támogatja és népszerűsíti. Az Alapítvány célja a felelős pénzügyi magatartás elsajátítása, valamint a pénzügyi, gazdasági és vezetői készségek kialakítása és fejlesztése a romániai fiatalok körében.